Uw expert in sanitair en verwarming

Badkamerrenovatie in diverse stijlen

Laat bij uw badkamerrenovatie niets aan het toeval over en doe een beroep op Sani-Rik. Wij zijn actief in de regio's Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst en Mechelen.

Waar beginnen

Elk renovatieproject begint met een idee, een droom, een plan…en bij badkamerrenovatie is dit niet anders. Daarom komen wij bij u langs om uw wensen uitvoerig te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken we de gewenste stijl, de uitvoeringsdatum en uiteraard het beschikbaar budget. Aan de hand hiervan wordt een offerte op maat opgesteld.

Bijkomende werken

Wie eraan denkt om een badkamerrenovatie te laten uitvoeren moet zeker ook rekening houden met het feit dat er mogelijks een aantal bijkomende werken dienen uitgevoerd te worden. Zo kan het zijn dat uw sanitair eveneens een opfrisbeurt moet krijgen of misschien is de verwarming ook niet meer wat het geweest is. Hiervoor kunt u eveneens op ons een beroep doen. Betegeling en plaatsing van een nieuwe vloer kunnen eveneens gelijktijdig uitgevoerd worden.

Contact

Meer informatie nodig over de opties voor badkamerrenovatie in Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst, Mechelen en omgeving? Stuur ons dan een mailtje of bel ons!