Uw expert in sanitair en verwarming

Waterverzachter tegen kalk

Kalk in leidingwater zorgt vaak voor snellere slijtage en aanslag van diverse toestellen die hierop aangesloten zijn. De installatie van een waterverzachter in uw huis kan dus heel wat voordelen en geldbesparing opleveren. Wij zijn actief in de regio's Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst en Mechelen.

Langere levensduur

Een waterverzachter voorkomt kalkaanslag in uw sanitaire installaties. Daarnaast gaan uw kraanwerk, warmwaterproductie en uw toestellen zoals uw wasmachine, vaatwasser ... veel langer mee. Ook de leidingen blijven langer kalkvrij en uw water is zachter.

Regenwater

In heel wat woningen werkt men met regenwater voor het toilet en de wasmachine. Om dit water proper en geurloos te houden is het interessant om één of meerdere filters te laten installeren. Ook hiervoor kunt u bij Sani-Rik terecht.

Contact

Benieuwd naar de kostprijs voor installatie van een waterverzachter in Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst, Mechelen en omgeving? Neem dan contact met ons op en wij bezorgen u een persoonlijke offerte!