Uw expert in sanitair en verwarming

Professioneel loodgieter Sani-Rik 

Wenst u uw sanitair te vernieuwen of te laten herstellen? Is uw verwarmingsketel aan onderhoud toe? Kies dan voor een erkend loodgieter. Wij zijn actief in de regio's Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst en Mechelen.

Sanitair

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie voeren wij de nodige werken uit. Badkamermeubilair en sanitaire elementen kunnen eveneens door ons geleverd worden. Wij leveren en plaatsen de condensatieketel die u wenst. Ook mazout behoort tot de opties. Gaat het om een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie? Dan voorzien wij eveneens de leidingen en aansluiting. Badkamerrenovatie: een badkamer wordt veelvuldig gebruikt en dient in veel gevallen na ettelijke jaren dan ook vernieuwd te worden. Opteer dan ook voor een passende badkamerrenovatie, uitgevoerd door loodgieter Sani-Rik.

Waterbehandeling

In heel wat gemeentes is er enorm veel kalk aanwezig in het drinkwater. Een waterverzachter biedt hiervoor dé ideale oplossing. Vraag vrijblijvend naar de voordelen!

Over ons

Wij beschikken over ruime ervaring in de uitvoering van diverse werken zoals onderhoud en herstelling van cv-installaties, ketels, waterverzachters,… Ontdek onze optimale dienstverlening en bel voor een afspraak!

Contact

Advies op maat behoort steeds tot onze service! Vraag naar uw vrijblijvende offerte!