Uw expert in sanitair en verwarming

Verwarming van A tot Z

Verkiest u uw woning te verwarmen met mazout? Of krijgt gas de voorkeur als het aankomt op verwarming van uw huis? In beide gevallen kunt u terecht bij Sani-Rik voor installatie, onderhoud en herstellingen. Wij zijn actief in de regio's Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst en Mechelen.

Condensatieketels

Wij leveren en plaatsen condensatieketels in privéwoningen en kmo's. Ook mazout behoort tot de opties. Uiteraard voorzien wij alle radiatoren, de nodige leidingen en zorgen we ook voor een keuring achteraf indien gewenst. Ook vloerverwarming kan geïnstalleerd worden.

Herstellingen

Is uw verwarming defect? Blijf dan niet in de kou zitten maar neem contact op met Sani-Rik. Uw verwarming te Steenokkerzeel, Zaventem, Vilvoorde, Zemst, Mechelen en omgeving wordt zo snel mogelijk door ons nagekeken en hersteld zodat u het terug lekker warm hebt tijdens de koudere dagen.

Contact

Uiteraard zorgen wij ook voor aanpassing van uw sanitair en de leidingen indien dit nodig zou zijn om een nieuwe verwarmingsketel te kunnen plaatsen. Bel ons meteen voor info!